get_template_dir('tpl_modules_categories_tabs.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_modules_categories_tabs.php');*/ ?>

Verzenden & retouren

Afhalen in onze winkel.
Bestellingen kunnen worden verzonden of worden afgehaald. Indien u kiest voor zelf afhalen, ontvangt u een mail zodra de bestelling klaar is. Vervolgens kunt u de producten in onze winkel komen afhalen.

Retourneren.
Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met uw bestelling, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen 7 dagen) zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw retourrecht bij aankopen via internet kunt u de bestelling binnen 7 dagen met de originele factuur terugzenden. Neemt u altijd eerst contact met ons op alvorens tot retournering over te gaan. Van het retourrecht zijn uitgesloten: producten die volgens uw specificaties zijn gemaakt  (bijv. voorzien zijn van een naam of andere persoonlijke gegevens). Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten nog ongebruikt in de originele, ongeopende en ongeschonden verpakkingen zitten. Verzendkosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Transport kosten
Indien het gewicht van de bestelling 30 kg of meer is worden er extra kosten berkend, deze worden apart aan u doorgegeven. Dit geldt ook als de bestelling meer dan € 150, bedraagt.

 

Back